Skip to main content

Securitas har signert avtale med ISS Facility Services

ISS Facility Services (ISS) har valgt Securitas som leverandør av sikkerhetstjenester til alle Equinors kontorbygg i Norge. Avtalen kommer som følge av at ISS skal levere renhold, kantinedrift, teknisk forvaltning, kontortjenester og sikkerhetstjenester gjennom en Vested-avtale med Equinor.

Publisert
06 august 2021 15:28

Securias sin leveranse omfatter vakthold, teknisk sikring, resepsjonstjenester og mobile tjenester ved Equinors lokaler i Stavanger, Bergen, Oslo, Trondheim, Stjørdal og Harstad. Kontrakten gjelder fra 1. november 2021 og avtaleperioden er på 5 år med opsjon på 3 år + 2 år.
- ISS er meget fornøyd med valget av Securitas som samarbeidspartner av sikkerhetstjenester til den største facility management-avtalen i markedet. Sammen skal vi sørge for unike serviceopplevelser og en trygg og sikker arbeidsplass for Equinor sine ansatte i Norge, sier Carl-Fredrik Bjor, konsernsjef i ISS Facility Services.

-Vi takker for tilliten og ser frem til å levere gode sikkerhetstjenester til Equinors kontorlokaler de neste årene. Som verdens største leverandør av sikkerhetstjenester har vi den tyngde, kunnskap og erfaring som skal til for å levere på det nivået ISS og Equinor krever og forventer, sier administrerende direktør i Securitas, Martin Holmen.

Om ISS
ISS Facility Services er ledende innenfor facility management og driver med alt fra renhold og mat, til sikkerhet, teknisk forvaltning og support. Vårt mål er å skape et motiverende arbeidsmiljø for våre kunder. Våre løsninger bidrar til bedre forretningsresultater gjennom å gjøre livet enklere, mer produktivt og ikke minst hyggelig for våre kunders medarbeidere – levert til høye standarder av folk som bryr seg. ISS er et internasjonalt konsern med tilstedeværelse i mer enn 30 land. Selskapets hovedkontor ligger i Danmark, der konsernet er børsnotert. I Norge har ISS rundt 10 000 medarbeidere, en omsetning på mer enn fem milliarder kroner og markedsandel på rundt 35 prosent.
https://www.no.issworld.com/nb-no/om-oss/people-make-places/about-iss

Om Equinor
https://www.equinor.com/en/about-us.html

Om Securitas
Securitas er verdens ledende partner for intelligente sikkerhetstjenester. Våre løsninger innen vakthold, teknologi og elektronisk sikkerhet, brann, redning og risikostyring sikrer over 150 000 kunder over hele verden. Vi er representert i 48 markeder og vår innovative og datadrevne tilnærming gjør oss til en pålitelig partner for mange av verdens mest kjente virksomheter. Våre 355 000 medarbeidere lever daglig etter våre verdier; ærlighet, vaktsomhet og hjelpsomhet og vårt formål er å gjøre din verden til et tryggere sted.

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge