Skip to main content

Serie fra Verisures alarmstasjon med vektere fra Securitas

17. februar lanserer Verisure TV-serien «Alarmstasjonen». I denne serien får seerne et innblikk i hva som skjer på Verisures alarmstasjon når alarmen går, og hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner. Serien har premiere på TV-kanalen MAX mandag 17. februar.

Publisert
29 januar 2020 14:44

Securitas leverer utrykningstjenester for Verisure og vi får i TV-serien et unikt innblikk i hva som skjer når alarmen går i en bolig eller en bedrift. Med utgangspunkt i Verisures alarmstasjon blir seerne tatt med på store og små oppdrag og hvordan utfordringer håndteres av alarmoperatører og vektere. Seerne får følge flere av våre vektere som rykker ut når alarmen går og videre hva som skjer på stedet der alarmen er utløst. Serien viser også det gode samarbeidet mellom Securitas, Verisure og nødetatene.

Serien viser blant annet hva som skjer når utrykningsvekter Jeanette finner en innbruddstyv som gjemmer seg i et bedriftslokale, og at utrykningsvekter Lars er først på stedet når innbruddsalarmen går i en enebolig.

-Denne serien vil på en god måte vise den viktige jobben våre vektere gjør, og hvilke situasjoner våre vektere må håndtere. Vi har mange gode vektere over hele landet og denne serien vil bidra til å vise jobben vi gjør hver eneste dag, forteller regiondirektør John Erik Strømstad.

Premiere er mandag 17. februar på MAX. Sendes mandag til torsdag klokken 21.30. 

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge