Branntrening med VR-teknologi

E-læring og kunstig virkelighet med VR-briller gir virkelighetsnær og engasjerende opplæring. Treningen gjennomføres raskere enn før og med høyere faglig kvalitet.

HVA ER DET?

Med e-læring og VR-teknologi vil liv reddes og store verdier spares. Teknologien og konseptet er utviklet i Norge. Tjenesten gjør det enklere for virksomheter å møte sine lovpålagte krav. Liv reddes og store verdier spares når flere trenes i å forebygge og slukke brann. Ifølge brannmenn er opplæring med kunstig virkelighet noe av det mest realistiske de har opplevd.

HVORDAN FUNGERER DET?

De som skal trenes må først gjennom et e-læringskurs. Deretter utstyres de med VR-briller og et brannslukkingsapparat. Med VR-brillene på oppstår en brann i rommet, og oppgaven er å slukke brannen så korrekt og hurtig som mulig. Ansatte lærer hvordan et brannslukkingsapparat brukes til å fjerne faren, og blir trygge på at det kan ta sekunder å gjøre området trygt igjen. En instruktør vil alltid være til stede for å gi råd. Teknologien er helt trygg og kan brukes av alle. Programvaren kan simulere ulike branner for alle typer miljø som kontor, flykabin, storkjøkken, hotellrom, eller teknisk rom. Med denne tjenesten fra Securitas kan virksomheter trene hele avdelinger på under en dag.

HVEM PASSER DET FOR?

Mange norske virksomheter har et lovpålagt krav om å dokumentere at deres ansatte har kunnskap og ferdigheter i hvordan forebygge og slukke brann. Dette er særlig viktig innen serviceyrker og samferdsel, for de som har ansvar for andre mennesker i arbeidshverdagen, og ikke minst for arbeidsgivere som ønsker å tilby trygge arbeidsmiljø.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg
*
*
*
*

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring