Skip to main content

Bomiljøvakthold

Med vakthold fra Securitas trygges beboerne i ditt sameie eller borettslag.

Bli tryggere i ditt borettslag eller sameie med Bomiljøvakthold fra Securitas. Våre erfarne vektere og operasjonssentral er alltid klare til å sikre ditt hjem og nabolag. Ta kontakt for profesjonell sikkerhetstjeneste og kameraovervåking i borettslag og sameier.

Hva er bomiljøvakthold?

Bomiljøvakthold er en omfattende tjeneste som tilbys borettslag og sameier. En kombinasjon av bomiljøvektere og Securitas' operasjonssentral øker sikkerheten gjennom regelmessig patruljering og service overfor beboere. Ved behov for assistanse kan beboerne kontakte Securitas operasjonssentral. Våre operatører iverksetter da tiltak etter alvorlighetsgrad på henvendelsen, som kan være en vannlekkasje midt på natta, behov for assistanse fordi uvedkommende er i eller utenfor bygningen, eller koordinering med redningsetater ved brann og redning. Uønskede hendelser og skader oppstår ofte på ugunstige tider, når de aller fleste beboere sover, styreleder eller styremedlemmer er bortreist, eller vaktmester har gått hjem for dagen.

Våre vektere trygger borettslag

Securitas står for vaktholdet i mange borettslag og sameier i Norge.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge