Skip to main content

Fem grunner til å ta vekterutdanning i Securitas

Hva er viktig for deg når du velger jobb? Som vekter i Securitas har du mulighet til å jobbe med mennesker, med fokus på sikkerhet. Sjekk ut fem grunner til å ta vekterkurs i regi av Securitas.

På fem uker kan du bli kvalifisert for en ny karriere

Vekterutdanningen tar fra start til slutt fem uker. Det betyr at etter fem uker kan du være kvalifisert for en ny karriere. Vektere får stadig mer spesialiserte arbeidsoppgaver og i 2018 ble det innført nye krav til vekterutdanning. Når du har tatt utdanningen og bestått eksamen vil du være kvalifisert for å søke alle typer vekterstillinger.

Les mer omm innholdet i vekterutdanningen her

Gode jobbmuligheter

Det trengs flere vektere! Vekterutdanningen gir deg ikke automatisk jobb i Securitas, men ved å velge å utdanne deg som vekter, er du en attraktiv kandidat og har et klart fortrinn når du søker jobb hos oss. Det er et behov for flere dyktige vektere i hele landet, og som vekter i Securitas har du også gode muligheter til å vokse og utvikle deg videre.

Oppdag mulighetene i vekteryrket

Når du tar vekterutdanningen vil du få et godt innblikk i hva det vil si å være vekter i Securitas. Mange blir overrasket over hvor allsidig vekteryrket kan være. Gjennom 47 timer e-læring, 65 timer klasseromsundervisning og 45 timer praktisk opplæring, vil du få muligheten til å gjøre deg bedre kjent med Securitas og få innblikk i hva slags vekterstilling som kan passe deg best.

Ta utdanningen slik det passer for deg

Trenger du å kombinere kurs med annen jobb? Da kan du melde deg på et av utdanningsalternativene som går i helger. De aller fleste vekterkurs går på dagtid i ukedagene, men vi vet at det også er mange som ønsker å ta utdanningen utenom arbeidstid og har derfor flere alternativer. Tenk over hva som vil passe deg og din livssituasjon best og finn kurstidene som passer best for deg.

Krav for å søke vekterutdanning

For å søke vekterutdanningen kreves det at du behersker norsk skriftlig og muntlig. Du trenger ingen forkunnskaper og det er heller ingen fysiske krav. For å få jobb som vekter, må du også ha tilfredsstillende vandel. Har du motivasjonen og ønsker en jobb hvor du kan hjelpe folk, med fokus på sikkerhet kan vekterutdanning i Securitas være noe for deg.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge