Skip to main content

Kundetelling

Med kundeteller fra Securitas installert i lokalet får du bedre informasjon om kundestrømmen i din butikk. Informasjonen bidrar til å optimalisere butikkdriften og forbedre de økonomiske resultatene.

Få innsikt i kundestrømmen i din butikk med en pålitelig kundeteller. Optimaliser bemanningen og forbedre kundeservicen ved å analysere data om innganger og utganger. Se hvordan Securitas kan hjelpe deg med å måle og forbedre strategier for bedre butikkresultater.

Hva er kundetelling?

En kundeteller plasseres ved inngangen eller utgangen av butikken din, og teller antall innpasseringer til enhver tid. Løsningen er et viktig hjelpemiddel for å kvantifisere kundestrømmen. Med kamera eller sensor ved inngangen i lokalet, får du oversikt over alle som går inn eller ut av butikken din. Kundetellerne er ekstremt nøyaktige og gir deg verdifull innsikt i kundeflyten. Dataene kan brukes til å tilpasse bemanning til ulike tidspunkt på døgnet, registrere resultater av kampanjer og yte bedre kundeservice. En kundeteller er en lønnsom investering for bedrifter som trenger innsikt i og kontroll på kundestrømmen til butikken. Verktøyet er et godt verktøy for å måle og forbedre strategi og resultatmål.

Besøkskontroll

Securitas’ kundeteller tilbys nå også med administrasjon for begrensning av antall besøkende i dine lokaler i sanntid. Programvareutvidelsen teller anonymt trafikk inn og ut av lokalene dine og administrerer samtidige besøk, slik at du kan garantere sikkerheten til dine kunder og ansatte i tråd med forskrifter om sosiale avstander fra myndighetene.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge