Skip to main content

Prøveromssystem

Med prøveromssystemer fra Securitas får betjeningen beskjed om når og hvor mange som benytter prøverommene i butikken. Det kan være fordelaktig for både kunde og butikk.

Hva er prøveromssystem?

Bevegelsesdetektorer som gir deg oversikt over bruken av prøverommene. Ut fra hvilke behov du har for din butikk, får du fra helt enkle systemer til de mest avanserte. Det kan omfatte informasjon fra når noen er i prøverommet og til hvor mange og hvilke plagg som tas med inn. Systemet kan kombineres med våre RFID-løsninger. De mest avanserte løsningene kan gi statistikk som viser hvilke plagg som prøves mye og sjelden kjøpes, og hvilke varer som befinner seg i hvilket prøverom til enhver tid. Detektorer i prøverom aktiverer en lysdiode ved kassen. Betjeningen får på den måten informasjon når prøverom brukes og eventuelt om noen blir der unormalt lenge. Du kan også få installert en tilkallingsfunksjon i prøverommene slik at kundene kan gis assistanse ved behov. Prøveromsystem passer for alle butikker som vil ha kontroll på hvordan prøverom benyttes.

Jeg ønsker mer informasjon, vennligst kontakt meg:

Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

Ved å sende inn skjemaet, godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge