Skip to main content

Hvilket bedriftsalarm er best for dine kontorlokaler?

Kontorer har ofte høy utskiftning av ansatte og det kan være en utfordring å opprettholde et godt nok sikkerhetsnivå. Du lurer kanskje på om du egentlig trenger videoovervåkning, og hvordan du velger det beste alarmsystemet for din bedrift? Ved å oppgradere sikkerhetsteknologien på kontoret sørger du for at ingenting overlates til tilfeldighetene. 

Moderne aktivitetsbaserte kontorer har gjerne en «clean-desk»-policy, som krever at medarbeidere rydder bort verdigjenstander som PC-er fra kontorplassen hver dag. I de fleste kontorlokaler er det likevel sannsynlig at det fortsatt er mange usikrede eiendeler. Dette inkluderer typisk varer som IT-utstyr eller sensitiv informasjon. Den gode nyheten er at nødvendig sikkerhetsteknologi har blitt både avansert, og kostnadseffektive. Med andre ord er det verdt å utforske hvilke produkter som passer best for bedriften din. Ett eksempel kan være videoovervåking av dører for å hjelpe de ansatte med å avgjøre om det er trygt å åpne dørene. Her følger noen av grunnene til at du bør oppgradere sikkerhetssystemet for kontoret ditt:

 

1. Alarmsystem har en utløpsdato 

Er det lenge siden alarmen gikk? Ikke forvent at alarmsystemet varer evig. Som all annen teknologi må det oppgraderes fra tid til annen. Bevegelsessensorer har for eksempel en forventet levetid på 5–10 år. Pass på at du tetter sikkerhetshullene i den nåværende løsningen din og oppgraderer systemet kontinuerlig for å unngå at utstyret blir utdatert. 

 

2. Du flytter inn i nye kontorer

Hvis forretningen blomstrer vil du kanskje snart være på utkikk etter større kontorlokaler. Eller kanskje er lokalene i ferd med å bli nedslitt og trenger oppussing? Det er en perfekte anledning til å gi sikkerhetssystemet en overhaling og supplere det med nye, topp moderne sikkerhetsprodukter. Ett eksempel er nye kortlesere og de nyeste elektroniske låsene som gjør at du kan overvåke hvordan mennesker beveger seg rundt i lokalene. Intelligent videoovervåkning øker tryggheten for de ansatte og gir kostnadseffektiv beskyttelse 24/7. 

 

3. Ansatte som jobber sent

Å være den siste personen i lokalene kan bekymre mange. Hvis det har skjedd uønskede hendelser i nabolaget, bør du kanskje utvide den nåværende sikkerhetsløsningen din.  Muligheten til å se hva som skjer utenfor lokalene er betryggende for medarbeidere som jobber alene sent på kvelden. Når de låser og setter på alarmen, kan de se på en skjerm for å forsikre seg om at det ikke står noen utenfor døren. Kameraovervåkning holder også et våkent øye med kontoret når du i ferier og helger. Les mer om ansattes sikkerhet her.

 

4. Brannvern for kontorlokaler

Vil det nåværende brannslukningsapparatet ditt faktisk slukke en brann? Sørg for at du tester utstyret ditt, som alarmer, og kontroller utløpsdatoen på brannslukningsapparatene. Les mer om brannsikkerhetsveiledning her.

 

5. Smarte låser og kortlesere

Med smarte låser og nøkler kan du begrense ansattes tilgang til kontoret. Hvis et adgangskort kommer på avveie, kan du sperre det umiddelbart. På den måten minimerer du risikoen for uautorisert adgang. Det reduserer også risikoen for interne tyverier, og de ansatte vil være trygge på at nøkler og adgangskort ikke kan misbrukes.

 

Det nyeste utstyret og de beste rådene 

Securitas gjennomfører gjerne en risikovurdering av kontoret ditt. Dette innebærer å inspisere nåværende utstyr, rutiner og oppsett og gi anbefalinger om oppgraderinger. Vi er en pålitelig sikkerhetspartner med full ekspertise i hvordan du best beskytter bedriften din og de ansatte. Securitas har også omfattende erfaring med å bistå selskaper med tilpassede sikkerhetsløsninger. Derfor kan vi garantere at bedriften din vil få den beste beskyttelsen som finnes, av oss.  

Ta kontakt for å finne ut mer om våre  sikkerhetsløsninger, så vil en av rådgiverne våre kontakte deg.

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge