Brandstad ruller ut RFID-løsning fra Securitas

23. november 2016

Den norske kleskjeden Brandstad har gjennomført utrulling av !D Cloud, Nedaps cloudbaserte RFID-løsning, til alle sine butikker i Norge.

I tett samarbeid med Securitas har Brandstad innført RFID-løsningen i 18 butikker i løpet av kun fire uker. !D Cloud gjør det mulig for kleskjeden å oppnå betydelig mer nøyaktige beholdningsdata som igjen optimerer varetilgjengeligheten i butikkene.

Økte lagernøyaktigheten fra 65 % til 99 %

Brandstad ble i juli 2016 kjøpt opp av kleskjeden Moods of Norway, som allerede har brukt !D Cloud-løsningen siden 2014. Thomas Kjøsnes, HR-direktør i Moods of Norway og Brandstad sier følgende:

- Vi hadde allerede bestemt oss for RFID-løsningen fra Securitas, men at vi ble kjøpt opp av Moods of Norway har definitivt akselerert utrullingen. De første resultatene er fantastiske – lagernøyaktigheten vår har allerede økt fra 65 % til 99 %. For å sikre fullt utbytte valgte vi en integrasjon med ERP-systemet vårt, Visma CS Web, med !D Cloud. Nå kan vi endelig stole på tallene og forbedre påfyllingsprosessen vår, slik at vi er sikre på at vi alltid har de riktige produktene tilgjengelige for kundene våre, sier han.

Cloudbasert RFID-løsning med ERP-integrasjon

Én gang i uken foretar de ansatte hos Brandstad en rask varetelling med en håndholdt RFID-leser i butikkene. Når varetellingen er ferdig, sendes resultatene til !D Cloud-systemet, deretter genereres en avviksliste som viser forskjellene mellom RFID-tellingen og teoretisk lagerbeholdning fra ERP-systemet. Når avvikslisten er godkjent, oppdateres Visma CS Web automatisk.

- Den nyutviklede integrasjonen av Visma-programvaren med !D Cloud er gode nyheter for flere enn Brandstad; Fra nå av kan alle forhandlere som er Visma-kunder dra fordel av RFID, forklarer Roy Labahå Tuhus, direktør produkt- og forretningsutvikling for teknikk i Securitas. - !D Cloud krever ingen mellomliggende programvare for integrasjon av RFID med ERP-systemer, noe som gjør implementering ekstremt rask og kostnadsbesparende for butikkjeder.

Relevante dokumenter