Hennes & Mauritz har valgt Securitas som sikkerhetsleverandør

11. oktober 2019

Securitas gikk seirende ut av anbudsrunden når H&M valgte leverandør av alarm, adgangskontroll og videoovervåkning for de neste tre årene.

Avtalen gjelder alle kjeder eid av H&M i Norge, som bl.a. H&M, H&M Home, Monki, Weekdays, COS, & Other Stories. Totalt har kjeden 130 butikker i Norge.

Sikkerhetssjef i H&M Norge, Kirsti Olsen, trekker frem smarte løsninger, god prosjekthåndtering og god pris som hovedfaktorer bak avgjørelsen.

- Vi opplever at Securitas er rustet til å håndtere prosjektene våre på en god måte. De evner å ha flere prosjekter gående samtidig og har en god samarbeidsmodell. De tilbyr også smarte løsninger med balanse mellom å eie og leie, og leverer samlet sett en god pris, sier Olsen.

- Med denne løsningen vil H&M-kjeden få alle butikkene over på samme produktplattform for alarm, og med denne avtalen har vi inngått et samarbeid som gir en forutsigbarhet for vår kunde. Vi har fra før et godt samarbeid med H&M-kjeden og ser frem til å videreføre dette, sier Runar Hermansen, Key Account Manager i Securitas.

Securitas leverer allerede elektronisk varesikring til alle butikker i kjeden, samt områdekontroll-tjenester i flere av butikkene. I tillegg vil alle eksisterende butikker oppgraderes med SPC alarm/adgangskontroll, og knyttes til Securitas operasjonssentral.