Securitas signerer ny stor avtale med Entra

28. april 2017

Securitas har reforhandlet viktig rammeavtale med et av Norges største eiendomsselskaper.

Leveransen inneholder en stor del av Securitas sine tjenester og produkter. Dette inkluderer blant annet stasjonært vakthold, mobilt vakthold, resepsjonstjenester, portvakt, videoovervåkning og adgangskontroll. Rammeavtalen omhandler store objektavtaler og salg av solutions, som er et kombinert salg av ordinære vektertjenester og tekniske løsninger.

Avtaleverdien kommer på rundt én million kroner i måneden og avtaleperioden er på 3 + 1 + 1 år.

«Seriøs og dyktig aktør»

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper og selskapets strategiske satsningsområder er Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim.

-Vi er avhengig av en seriøs og dyktig aktør som kan levere en tjeneste Entra kan stå inne for mot våre kunder, leietakere og besøkende. Det skal være trygt å ferdes i og rundt våre eiendommer og våre kunder skal oppleve sikkerhet, trygghet og profesjonalitet. Etter flere runder og mange vurderinger valgte vi Securitas, sier leder for drift og teknisk i Entra, Albregt Moltumyr.

-Ingenting kan erstatte en erfaren vekter som står i situasjonen og gjør sine vurderinger fortløpende. Skal Securitas levere gode tjenester i fremtiden må dere stadig se etter nye løsninger der teknologi og kompetanse gir den beste totalkvaliteten for oss og våre kunder. Vi ser frem til videre samarbeid, sier Moltumyr.

Innovasjon og tett samarbeid

-Entra har tidligere hatt avtale med en konkurrerende leverandør over lang tid, men da vi overtok kontrakten for tre år siden vant vi på bakgrunn av innovasjon, vårt fokus på miljø og teknologi, sier salgsleder i Securitas Oslo, Øyvind Eng.

Securitas skal levere mange tekniske løsninger kombinert med manuelle tjenester. Et fokus for Securitas i kontraktforhandlingene har vært et ønske om å være med i prosjektfasen tidlig for å kunne sikre best mulige løsninger for Entra.

-Entra er en veldig viktig kunde for oss og vi er svært fornøyde med å få være leverandør i potensielt fem nye år. De har utfordret oss, og vi har til gjengjeld utfordret dem. Dette har gjort oss til en bedre leverandør og vi har fått et enda bedre samarbeid. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Eng.

Om Entra

Entras forretningsidé er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Entra har hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Bergen og Trondheim. Entra ble etablert 1. juli 2000 gjennom Stortingets vedtak om utskillelse av kontorbyggvirksomheten i Statsbygg og ble børsnotert oktober 2014.