Skip to main content

Fornøyde ansatte med trygge sikkerhetsløsninger

Føler alle i bedriften seg trygge? Sjansen er stor for at de ansatte tar hånd om virksomheten på en bedre måte når du tar hånd om sikkerheten deres. Og hvis du sørger for at det ikke skjer noe, kan de konsentrere seg om å få jobben gjort. Les videre og finn ut mer om sammenhengen mellom jobbtilfredshet og sikkerhetstiltak i bedriften.

Bedre jobbtilfredshet 

Det har lenge, og over hele verden, blitt studert og forsket svært mye på jobbtilfredshet. Funnene er svært interessant og absolutt noe å lese for deg som er klar over at fornøyde ansatte er en forutsetning for at bedriften skal lykkes. 

 

Sørg for at du har det grunnleggende på plass

Det er mange måter du kan vinne de ansattes hjerter på. Alt det grunnleggende må selvfølgelig være på plass når vi snakker om jobbtilfredshet: arbeidstid, lønn, bedriftskultur, kommunikasjon og lederskap er pilarene som holder alt annet oppe. Men hva annet er viktig for å skape en trygg og god arbeidsplass? Når alt det grunnleggende er på plass og frynsegoder er delt ut, hvilke grunnleggende behov må fortsatt oppfylles? Hvordan få de interne målingene av jobbtilfredshet til å skyte i været?

 

Trygg ikke bekymret

Det er som alt annet i livet. Vi trenger å føle oss trygge for å blomstre. Mat og husly er grunnleggende hvis vi skal overleve. Følelsen av trygghet er nødvendig for at vi skal frigjøre hele potensialet vårt. Skal vi skape jobbtilfredshet og få mest mulig ut av de ansatte, må de ansatte føle seg trygge i alle betydninger av ordet. 

 

Trygghet. Jeg liker det – hva er det?

Trygghet og sikkerhet på jobben er kanskje ikke så enkelt som det høres ut. Noen av dine ansatte vier ikke en tanke til forebyggende sikkerhet, mens andre ser etter rømningsveien som det første de gjør når de starter i ny jobb i bedriften. Trikset er å ha sikkerhet og sikkerhetstiltak på plass og la alle få vite at dette er høyt prioritert. De ansatte blir helt enkelt fornøyde av å vite at dette er en trygg arbeidsplass, og at her er vi opptatt av å holde det trygt. Fra brannalarmer til alle slags grunnleggende og viktige sikkerhetstjenester og -vedlikehold.

 

Sikkerhet på arbeidsplassen

For at de ansatte skal føle seg trygge på arbeidsplassen, er det nødvendig med noen grunnleggende sikkerhetstjenester – men det er forskjeller, alt avhenger av hva slags virksomhet du driver. Det er for eksempel forskjell på sikkerhetsbehovene til en liten butikk og en lagerbygning. Hvis du har en butikk, anbefales overvåkning 24/7, og når du har en lagerbygning er riktig sikkerhet viktig for å unngå hendelser. Dette er vurderinger som er viktige å tenke på for at de ansatte skal være trygge og fornøyde. 

 

Slik begynner du arbeidet for trygge og fornøyde ansatte

Roma ble ikke bygget på én dag. Du kan alltid starte med en mindre startpakke for grunnleggende sikkerhetstjenester. Dette vil sørge for at du får tyveribeskyttelse for et lite lokale – f.eks. en butikk eller et kontor. Innbruddssikring med alarm tilknyttet alarmsentral vedlikeholdsfri installasjon, overvåking fra kontrollsenteret 24/7, service og vedlikehold og en vakttjeneste med rask respons. Dette er et grunnleggende oppsett som vi jobber ut fra når vi sørger for at bedriften har den beskyttelsen som er nødvendig. Hvis du trenger mer inspirasjon, kan du alltid lese veiledningen vår der vi går gjennom alt som er viktig når du skal velge en sikkerhetsløsning for bedriften din.

 

La de ansatte få vite at de er trygge

Uansett hvilket omfang sikkerhetstjenestene dine har, er det viktig å la de ansatte få vite at ingenting kommer til å skje, og at du bryr deg. Eller snarere å vise dem at de ikke engang trenger å tenke på sikkerhet. Alt er tatt hånd om – så de kan ta seg av virksomheten. Og det er ikke det trygghet og sikkerhet handler om?

 

Er du usikker på om bedriften oppfyller alle kravene, og ønsker å lære mer om risikovurdering og sikkerhetsløsninger? Ring oss på [02452.] og legg igjen nummeret ditt, så ringer en av våre rådgivere deg tilbake.

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge