Skip to main content

Securitas hjelper deg med å velge sikkerhetsløsning

På tide å se nærmere på sikkerheten til selskapet ditt? Utmerket! Kameraer, alarmer, opplæring og brannvern er bare noen av sikkerhetsløsningene som kan være nødvendige for å beskytte virksomheten din. Overveldende? Ikke bekymre deg!

Hvorfor du bør velge Securitas som sikkerhetspartner


Med en pålitelig sikkerhetspartner som hjelper deg gjennom hele prosessen, blir det å sikre virksomheten
din en enkel oppgave. Her er hovedgrunnene til at du bør velge Securitas som sikkerhetspartner.

Securitas er en global leder innen profesjonell sikkerhet og er er tilgjengelig for deg døgnet rundt, hver dag, hele året. Vi opererer i 47 land og har over 80 års erfaring. Som en pålitelig sikkerhetspartner for millioner av kunder over hele verden, kan du stole på at vi har erfaring og ekspertise til å sikre virksomheten din med skreddersydde sikkerhetsløsninger.


Skreddersydde løsninger og hjelp gjennom hele prosessen

Alle selskaper er forskjellige og trenger derfor ulike sikkerhetsløsninger. Vi hjelper deg med å velge de riktige sikkerhetsløsningene basert på bedriftens, de ansattes og kundenes behov. Vi bistår deg fra den første risikovurderingen - til å velge riktig sikkerhetsløsning, sammen med installasjon og vedlikehold. Med oss har du støtte av den samme sikkerhetspartneren gjennom hele prosessen. Her er noen eksempler på fordelene ved å ha oss som sikkerhetspartner:

 

 • Gratis oppstart- og risikovurdering

  Å finne de riktige sikkerhetsløsningene for deg starter med en risikovurdering av virksomheten din - slik at du kan skreddersy sikkerheten til dine behov. Den første risikovurderingen er alltid gratis.

 • Faste månedlige kostnader

  Med Securitas trenger du ikke å bekymre deg for uventede kostnader. Du får alltid transparente priser og en fast månedlig avgift for din skreddersydde sikkerhetsløsning.

 • 24/7 sikkerhet med vårt alarmsenter

  Securitas Alarmsentral er alltid bemannet og tilgjengelig døgnet rundt. Hvis alarmsystemet utløses, sender systemet automatisk en melding til vår sentral. En opplært sikkerhetsekspert vurderer hver situasjon og gir deg den hjelpen du trenger. 

 • Vi er der du er

  Hvis alarmen går og hjelp er nødvendig, er vi aldri langt unna og vekterne våre vil raskt ankomme. Våre vektere har grundig sikkerhetsopplæring for å håndtere mange ulike situasjoner.

 

Vil du vite hvilke sikkerhetsløsninger som passer best for deg?

Securitas hjelper deg med en innledende risikovurdering for å identifisere sikkerhetsløsningene som passer best for deg og din virksomhet. Vi har lang erfaring med tilpassede sikkerhetsløsninger og vil hjelpe deg med alt fra å velge og installere produkter, til å trene dine ansatte og utføre vedlikeholdstjenester. Med Securitas som din betrodde partner får du en enkel og trygg hverdag slik at du kan fokusere på det du gjør best - å drive virksomheten din. Når du har bestemt deg, tar vi oss av resten.

Vil du ha hjelp med sikkerhet? Legg igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg. Den første risikovurderingen er alltid gratis.

For fakturaspørsmål så send en epost til fakturakunde@securitas.no

For spørsmål rundt rekruttering, vekterkurs og mer, så send en epost til henvendelse.rekruttering@securitas.no

For spørsmål tilknyttet teknikk eller tekniske utfordringer, så send en epost til alarm@securitas.no

Om du har en tilbakemelding til Securitas kan du dele den med oss på alarm@securitas.no

For en generell henvendelse så send en epost til info@securitas.no

Beklager, vi støtter ikke denne nettleseren. For å se vår nettside, forsøk en annen browser, som Chrome, Safari, Forefox eller Edge